Zoeken

Bezoek kleuters kinderboerderij

Woensdag 28 maart bezochten de kleuters van Joppensz de kinderboerderij in de Merenwijk. Gebracht en begeleid door ouders bekeken we de kuikentjes, de konijntjes, de varkens, de lammetjes. de geitjes, de paarden en de koeien. We zagen ook de ooievaars broeden op het hoge nest, via de webcam. Superleuk om thuis ook te bekijken via de site van de kinderboerderij!

kinderboerderij 208 kinderboerderij 2018

Kamp 2018 groep 8

Op 19 maart vertrok de bus met de kinderen van groep 8 en hun begeleiders naar Texel voor het "groep 8 kamp".
Tot 22 maart werd het eiland rond gefietst en werden er allerlei dingen ondernomen zoals strandwandelingen, Ecomare, bezoeken aan verschillende plaatsen op Texel en nog heel veel meer! Het was weer een geweldig kamp!

de slufter 2018 
de slufter

Kerstfeest 2017

Het kerstfeest van Joppensz werd weer gevierd in de Vredeskerk. Alle klassen hadden hun inbreng met toneel, liedjes en versjes.

kerst 2018

Nationale Voorleesdagen

Op 24 januari begonnen de Nationale Voorleesdagen, ook op Joppensz.

De kleuters mochten in pyjama met knuffel, dekentje en kussen naar school komen. Daar werd het prentenboek van het jaar 2018 voorgelezen: Ssst De tijger slaapt!

IMG 4239

Winnaars schaaktoernooi

  schaakkampioenen 17-18

Het is ze weer gelukt!!!

De schakers van Joppensz wonnen de 1ste prijs op het schaaktoernooi in poule B. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!!!