Zoeken

Schoolmelk en/of schoolfruit

De mogelijkheid bestaat om schoolmelk te bestellen: halfvolle melk of optimel. Ook kunt u schoolfruit/groenten bestellen.

                   Schoolmelk                       groenten en fruit

Wij bieden schoolmelk in de ochtend én tijdens de lunchpauze aan. Uw kind kan voor de ochtend- en lunchpauze andere melkproducten kiezen. Lunchmelk wordt 4 dagen per week verstrekt (niet op woensdag, als uw kind op woensdag geen ochtendschoolmelk drinkt kunt u i.p.v. lunchmiddagmelk ochtendmelk bestellen). Op deze manier is het mogelijk uw kind gedurende de dag variatie te bieden.

Campina levert op de laatste afleverdag vóór een korte vakantie lang houdbare melk  en drinkyoghurt. Zo kunnen de kinderen direct na de vakantie tóch het product van hun keuze drinken en hoeven ze niet te wachten tot na de normale aflevering. Alleen de zomervakantie is hierop een uitzondering. Dan worden de pakjes schoolmelk pas uitgedeeld na 2 dagen. Deze dagen worden vanzelfsprekend niet in rekening gebracht. 

Er bestaat de mogelijkheid om schoolfruit te bestellen voor uw kind. Zij krijgen dan iedere dag verschillend fruit of groenten in de gruitenpauze. Voor meer informatie kunt u terecht bij juf Beatrix, de directeur.